O čem se zdají sny

O čem se zdají sny

Anotace: .....

Přes noc jsem se vyléčil
z krátkodobé nemoci,
zdálo se mi o lidech,
co už nikdy nespatřím.

Zdálo se mi o domě,
co měl prázdné zdi,
sešli jsme se v něčím bytě
a já nedostal co jíst.

Zdálo se mi o růžový zahradě
kam nesměl nikdo jít,
kvetl tam strach se smutkem
a obrovský slunečník.

Zdálo se mi o chudobkách,
co jsem nikdy neviděl,
o moři co znám
ze zájezdních katalogů.

Měl jsem krutý sny
co se dobře pamatujou.
Někoho jsem velmi odbyl -
scházela mi odvaha.
Čekat, že to někdy vrátím,
je čekáním na přelud.

Zdálo se mi co by bylo
kdyby...
Kdybych neumřel sám
a měl co jíst
a bylo by mi dobře
a kdyby...

Zdálo se mi...
Autor frangir, 05.12.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí