Ztracené duše

Ztracené duše

Anotace: Jde o snovou fantazy báseň s různými prvky...

ZTRACENÉ DUŠE

"Toulám se v noci naší ulicí
a z dálky slyším tvoje plavé kroky.
A tvá silueta v jasu luny blednoucí
vzrušeně pohybuje svými boky.

Sotva jsme u sebe blízko na dotek,
slyším tvůj milý šepotavý hlas.
Cítím vůni tvého těla a vlhkých kalhotek,
která už dávno přeťal čas".

"Můj milý, nejseš na tom o nic líp.
Vypadáš jak přízrak v černém ošacení.
Co kdyby ses přede mnou radši svlík,
už mnoho času zrovna na to není".

Poslední milování ztracených duší
teče jako voda rozbouřená.
Zní jako rajská hudba v jejich uších,
jenže ona nikdy konce nemá,
jenom v našich srdcích.
Autor jehlaspichlas, 09.12.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslíš opravdové utrpení v očistci?

24.01.2007 16:13:00 | jehlaspichlas

No... pod názvem básně jsem čekala něco jiného, ale o to víc mě to překvapilo... je to zajímavé, určitě, povedly se ti vystihnout některé momenty, postřehy, ale něco mi tam chybí... nevím, nedokážu to vyjádřit.

24.01.2007 10:15:00 | Julie Park Rock

to koukám

05.01.2007 13:34:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí