Fanynka

Fanynka

Anotace: bolavé konce bohémských radostí... podle povídky

Fanynko
usměj se
je druhý listopad
v křížovém háji
už lidé čekají
na Tebe
zamávej zkřehlou ručkou
podzim už usíná
drží tě v objetí
zahřej ho naposled!
...očima slyšela's
poslední rekviem
nalířským štětcem
stažené do potůčků

Zvnilo poledne
Polib ji!
Zima je, zima..

s posledním listem jsi usnula
co v dlaní tě hřál
umřelas na krásu
byl druhý listopad
Fanynko
s úsměvem na spící tváři
poslední
lásce jsi věřila
a s láskou jsi umřela
krásná
snad napořád...
Autor Rozárenka, 11.12.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc pěkný ...
...:) ...

12.12.2006 07:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí