Noc smutku

Noc smutku

Anotace: Nevím, co k tomu napsat. Občas mám smutnou náladu, tak ze mě pak leze všechno možné... Občas se taky vrací obrazy z minulosti...

Tvé jméno zní tichem,
stojím sám pod hvězdným svitem.
Jdu pod křídly nechtěné svobody,
ve stínu lesa vyjí vlci ďáblovy podoby.
Kráčím cestou z poslední síly,
na palouku tančí měsíční víly.
Mlhy se plazí z kopců jako had,
na rudých křídlech přilétá krvavý drak.

Na duši padá tíha rozchodů,
na zemi se snáší smutek padlých andělů.
Za jezerem číhá neznámý strach,
u nohou ve špíně leží prach.
Již skončila chvíle hádek,
je čas zas napsat několik řádek.
Z města odbíjí daleké hodiny,
lásko, my dva si souzeni nebyli.

Znavený tímto krutým světem,
zmámený usínám pod černým květem.
Vůní tvých rtů navěky poblouzněn,
pohledem do tvých očí zůstávám okouzlen.
Pro svou touhu v srdci šílím,
na cetstě dál pryč mířím.
Na okraji skály sám jsem stál,
pod perutí orlů teď letím dál...
Autor S.Tomas, 17.12.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co k tvým veršům dodat? Poznávám v nich svou momentální situaci. Jsou krásné, díky...

19.12.2006 00:28:00 | Poupi

to se mi moc líbí, 100%... nemám moc ráda přímé verše a tyhle nejsou úplně k velkému zamyšlení, ale přesto výborné. vždyt všeho moc škodí ;)

17.12.2006 20:06:00 | *L.I.T.H.I.U.M*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí