Pomníky nových krás

Pomníky nových krás

Anotace: Falešnosti krásné jen na pohled.

Do tváře mne pálí mráz
Šedý chodník bez sněhu
Pomníky nových krás
Malá přestávka pro něhu

Průvody krásné na pohled
V uličkách papírová láska
Ve tváři znači se polosvět
A v náručí morová kráska

Do žíly sladký jed
A do hlavy prázdný sen
Tepnou valí se led
V rozpacíh končí den

Deníky smáčené vínem
Na košili zaschlá krev
Příběhy zkreslené splínem
Nad městem tichý řev

Tváře značené vinou
A malinko rostoucí vřed
Anděl v pustinách hynou
A spravedlivý se dokola vplet

Rozehrává se směšné divadlo
Herci kráčejí pomalu vpřed
Opona i kulisy,to vše se rokradlo
Tak pojď hrát na to jevište zvane SVĚT
Autor MRAKOMOR, 18.12.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skláním se...

20.12.2006 19:38:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí