Chybíš mi ...

Chybíš mi ...

Anotace: Proč člověk nemůže některé pocity jen kliknutím na "delete" vymazat z hlavy a srdce?

Stýská se mi po tvém hlase,
je tak barevný, plný něhy.
Já dýchala jsem v tom krátkém čase,
když společně zdál se nám bezbřehý...

Teď jsem sama a zbývá mi jen chvilka,
než slzy začnou mi téct.
Jso to slzy bláznivého snílka,
jež na velkou horu chtěl by lézt.

Každá má slza je vzpomínkou
na s tebou ztrávené chvíle.
Má duše je křehká, malinká,
splynout s tou tvou bylo jejím cílem...
Autor Poupi, 19.12.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí