Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: nevím co bych k tomu řekl...

Dopis na rozloučenou…

Já smutný a ožralý tu jsem.
Já bojím se tu jen,
že zítřek horším a delším bude,
že po mě snad i něco zbude,
že zemřu a nebude tam nic,
já bojím se tu a toho jen.
Proč neptali se, proč jen jsem?
Já nechtěl být otrokem….
Sám si své utvářet,
pro sebe vše přetvářet….
Tak proto pláči,
já nechtěl se narodit,
v dítě se proměnit.
Já nechci, ale musím život mít,
v bolesti život žít.
Pláči, pláči jen…..
Pro každé slovo kapka jen….
Promiňte, nechtěl jsem,
omlouvám se,
za to, že mrtvý jsem.
Autor vyliž, 19.12.2006
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí