Déšť nebo slza?

Déšť nebo slza?

Anotace: Miluju déšť... Ale o tom to není... . (Původně bezejmenná báseň...)

S nohama u sebe,
S rukama rozpjatýma
Ležím uprostřed cesty,
Kterou nikdo nepoužívá,
Cítím kapky stékat po tváři.
„Je to rosa nebo déšť?
Nebo moje slzy?“
Reflektor krajinu ozáří,
Něco mě přejede brzy,
A pak mým tělem projede blesk,
Necítím bolest,
Necítím stesk.
.
S nohama u sebe,
S rukama rozpjatýma
Tu ležím
A jsem dávno po smrti
Autor Marketka3x3, 19.12.2006
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: confused.princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí