Obrysy

Obrysy

Anotace: O údělu lidstva,lhostejnosti,pokrytectví.

V konečném soudu lamou se duše
Uvízl v mysli hvězdný prach
A výmluvy letí jako šípy z kuše
V očích zabydlel se strach

Dobré bydlo, přebytek alkoholu
Cíle obrysy ztrácet začínají
A všichni zase pěkně pospolu
Na druhé rychle zapomínají

Idolem stává se morová kráska
Listy,obrazy stávají se modlou
A v rožku krčí se malinká láska
Ale však s pachutí trochu podlou

Spravedliví orgiím do nocí holdují
Dobrým zvykem stal se lynč starý
Obrysy trošičku se za dnem spalují
A vyrobíš si modlu z ledu a páry

Zlámané duše kříčí za morálku
Stroječky stránky nadšeně obrací
Království nebeské důvod pro válku
A věnovat se životu......ale až po práci
Autor MRAKOMOR, 21.12.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí