Jiný svět

Jiný svět

Anotace: Báseň o všem a o ničem..

Obloha černá, světlo v sobě skrývá
nahoru dolů, pořád se dívám
ruka s cigaretou klesá dolů
klesá dolů, nad úžasem bohů

Pod náporem větru, okno se zavírá
marně vzpomínám, nic jiného mi nezbývá
jak lechtala tráva na jaře
jak kutálelo se klubko po almaře

Utíkám,sama nevím proč
do světa bez lidí
vítá mě, říká:Vkroč!
tady jsem nenalezla zklamání
však strach mě dohání

Naposled vidím v hlavě ty tváře
mé srdce krvácí, mé srdce pláče
tak neslavně to skončilo
ale už nevezmu to zpět
vím, tolik lidí mě prosilo
ale nemůžu žít teď
Autor mattoni.uz.neni, 22.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně na zamyšlení...jen ti co se tak cítí pochopí...

24.12.2006 23:38:00 | ta co bývala Andělem

Hezky se to četlo =o)

22.12.2006 23:51:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí