Vamp

Vamp

Anotace: volné verše

Princezna, popíjejíci tequilu u baru (tu zlatou),

zakrývajíc fialové náramky,

podlitiny na nohách a rukou,

velebí temné části dnů.

Plakala, sténala, prosila,

smála se, křičela, naříkala,

ale nikdo ji, zrozenou

z popela, neslyšel.

Je bez koruny.

Ale už nepláče, neprosí.

Pije tequilu (tu zlatou)

a čeká na rytíře(, s polibkem múzy)...
Autor Dark angel, 23.12.2006
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..

25.03.2007 19:11:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí