Tajemný

Tajemný

Anotace: ....

Tajemný

Jako sníh bílá
Sedí v okně již hodiny
Je to snad krásná víla
Čekající na zázrak celé dny

Pár ostrých špičáků se zaleskne
Zjeví se žluté oči
Dívka se vůbec nepohne
Takhle jedna čistá duše končí

Vysoký v černém kabátě
Vystoupí ze stínu stromů
Uchopí jí za ruku hbitě
Odvede pryč z domů

Muž tajemný přijde blíž
Drobná postava se zachvěje
Hvězdy jakoby sestoupí níž
Všude je klid a tak se usměje

Ovine ruku kolem křehkého pasu
Rány na krku se zablesknou
Zůstanou spolu po zbytek času
Volím si být neživou,ale milovanou
Autor Drusilla, 25.12.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí