Ztracená hvězda

Ztracená hvězda

Anotace: ...

Já měl sem svou cestu
a našel tu nejkrásnější hvězdu
Byla mi jedinou
a nikdy bych ji nevyměnil za jinou
Tu hvězdu jsem měl moc rád
i začal jsem se o ní trochu bát
Byla pro mně celý můj svět
ten nejkrásnější růže květ
Však začalo svítání
mého srdce pukání
a nezbylo mi nic jiného, než své hvězdě zamávat
a svého štěstí se tak vlastně vzdávat
Mé životní plány
se tak změnili jen v hluboké rány.
Autor DarkShadow, 25.12.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu smutná, citlivá ... pokud je reálná, nehodnotím. To ani nende.

25.12.2006 23:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí