Smutný samotář

Smutný samotář

Anotace: ...

Já měl svůj cíl jediný a vysněný
s velkou touhou jeho splnění
Já poznal dívku krásnou a líbeznou
s duší něžnou a upřímnou
Jak šťasten jsem byl v jejím obětí
mé srdce kvetlo radostí
Tak krásné chvíle jsem s ní prožil
avšak blízky konec jsem v kostech tušil
Mé tušení se stalo brzy pravdou
a mé plány ke štěstí šli rychle stranou
Mé srdce puklo žalostí
nad ztrátou milované bytosti
Autor DarkShadow, 25.12.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až přinde nová láska, vše bude zase jen rozkvétat, bude zase dobře a vzpomínky se ukryjí hluboko. Každá ztráta bolí, ale čas je lék ...

25.12.2006 23:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí