Jak zareaguješ?

Jak zareaguješ?

Anotace: Co by jste udělali vy?...

Když se k tobě někdo
koho máš rád
koho miluješ
chová jako k odpadu
jak zareaguješ?

Budeš se omlouvat
prosit?
nebo se zvedneš
půjdeš dál
a masku radosti nosit?

Budeš se litovat
nebo budeš bojovat?
Však věř,ten kvůli
komu pláčeš,za to nestojí
přeper vlastní vůli
nebuď tím,kdo se smutkem brodí

Prosím,jdi dál
dokážeš to věřím ti
třeba dojdeš tam,kde se tomu říká ráj
a kde nikdy lásku nezradily
Autor mattoni.uz.neni, 27.12.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí