Už to skončilo..

Už to skončilo..

Anotace: Pro jednoho člověka ,který byl důležitý v mém životě

Sama s kusem papíru v místnosti sedím
povídám mu příběhy,něžně ho hladím

Vzpomínám jaké to bylo dřív
když jsme byli ještě spolu
nedívám se víš
dívám se dolů

Najednou cítím tvé dotyky
na tváři,ve vlasech
do paměti se mi promítly
jak krátký nádech

Pamatuju si jak jsi se tvářil
když svítilo ti slunce do tváře
jak jsi se bránil
a schoval do garáže

Pořád mám v hlavě tvůj úsměv
tvoje temné oči
našeho rozhovoru průběh
i to jak to končí

Ano..končí
a možná začíná
a já se s tebou loučím
nic jiného nám nezbývá
Autor mattoni.uz.neni, 27.12.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásný...fakt:)

22.05.2007 20:40:00 | už ne pernikova princezna

Fakt mocinko krásný...to bych nikdy nevymyslela...fákt supr...;))

27.12.2006 22:40:00 | DuDLíčeQ

Kráááása---

27.12.2006 22:36:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí