Upírka

Upírka

Anotace: ....

Upírka

Ulicí jde dívka,či víla
Vše na chvíli zamrzne
Paní zima se podivila
Za dívkou se stín mihne

Dva špičáky se zalesknou
Někdo ji zastaví
Lidi se zaleknou
Staré rány se objeví

Vrátí se čas
Vidí ty co ji zabili
Zlomí ji zas a zas
Matka s otcem zradili

Po staletích nočního života
Kůže bílá pocítí chlad
Na ranách se roztrhne záplata
Srdce na okamžik procitne snad

Dívka padne zlomená
„Naposled chci slunce vidět“
Svými slovy zmatená
Odváží se ke světlu jít

Černé potůčky
Stékající po tváří
Ve sněhu zůstaly jen krůčky
Popel po ní zazáří
Autor Drusilla, 01.01.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí