DROGY

DROGY

Anotace: Je to vesměs o fetacích....krutá pravda

Neumím už myslet na nic jiné,

Jen na drogy.

Vždycky se to všecko spolu splyne

Krev ze žíly stéká,

Nevnímám,necítím,

Když droga do těla vtéká.

Ve stavu radosti a blahobytu zpočátku to tak bývá.

Ale pak…..už jenom bolesti

Pro sebe a okolí,už jen ve stínech se feťák skrývá

Ruce,samá díra,

A na konec…..stejně umírá.
Autor Black Death, 01.01.2007
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krutá to pravda... mocky pěkné, píšeš hezky

25.03.2007 16:18:00 | Nikytu

líbí se mi to...boužel pravdivé..

06.01.2007 12:28:00 | confused.princess

pěkná básnička :o)

01.01.2007 21:30:00 | Agnesita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí