Strach

Strach

Anotace: ...nevim už z čeho jsem v době napsaní měla strach,ale nějaký tam byl

Co je to mít strach?
To je když, člověk cítí krach.
Když cítí, že není to ono,
když uvnitř není si vše rovno.
Když vztáhne ruku po bezu
a ta nezůstane bez řezu,
ze kterého tekla by krev
a okolo byl by slyšet jen řev.
Mám strach z pomoci,
mám strach si říct,
mám strach, co přijde po noci,
mám strach z toho, se splíst.
Strach mám při hovorech,
strach je můj stín,
strach svírá mě v okovech,
strach je jak studený klín.
Autor l.rosnicka, 02.01.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je krááásnááá

02.01.2007 19:23:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí