TA NE

TA NE

Anotace: Pro někoho kdo na tuto báseň čeká...

Probudit se ze sna do noční můry
odešla
aby přišel nový den.

Povolali vymýtače,
démon se držel potvora
zlo nechtělo
nechce stále
nechci uvěřit
uvěřím?
uvěřil jsem

Slunce vyšlo a osvítilo slámu
sláma co hoří
oheň jako temperament
spalující vášeň
chci tě hladit po vlasech

Chci ti šeptat do ouška
chci vnímat a cítit
že je tady,
že jsi tady.

Nechci vzpomínat na hroby a válku,
na mučení
bolest palečnicemi trýzněných palců
krev co mi stékala po nohou
její úsměv a její oči...

Nechci!

U tebe je bezpečí,
u tebe je teplo a sucho
ty mě máš ráda
a já mám tebe rád
zas svítí nový den
už není čas umírat

Láska a nenávist
slzy a smích
Noc se mění v den

Miluješ mě?Chceš mě?
Autor Uldor, 03.01.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí