Šeptám

Šeptám

Anotace: ještě jedna smutná

Šeptám, co dříve chtěla jsem jen křičet,
dech mizí rychle pod popelem času.
Šeptám, zdá se jen neúplný výčet,
o tělech hledajících věčnou spásu.

Šeptám, motlitby promáčené deštěm,
vyryté do stromů podél starých cest.
Šeptám, kam ztratilo se moje „ještě“,
mlčím, už neznám žádnou další lest.
Autor Jn.s, 05.01.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šeptam: libi :))

05.01.2007 15:39:00 | nonick

Moc pěkné ;.)

05.01.2007 14:42:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí