Provazy mého života

Provazy mého života

Anotace: ...

Už jen slabý proud špinavé stoky
vytéká z provazů života mého,
jež rozřezala samota svými kroky,
jak po břitvy dotyku kovového.

Poslední kapka s krásnou úlevou
dopadá do rudé kaluže máků,
jinak než bláznem, nikdy mě nenazvou,
když tma se mi vkradla do zraků.

Teď dozněly i nekonečné elegie,
jen nádherné ticho a tma, nikdo neruší.
A ta černá vlajka zase se rozvije,
je to můj sladký konec, hřeje na duši.
Autor Žiťa, 05.01.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná. Připadá mi, jakobych z toho cítila smrt, která je vítána a tenhle pocit moc dobře znám =o)

05.01.2007 19:49:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí