Bestie?

Bestie?

Anotace: Nedokáží cítit...nedokáži milovat...jsem bestie ?

Nevím co vědět mám,
Nevím jestli se dobře znám,
Nevím co dřív jsem věděl,
Všechno jsem zapomněl.

Chaos v mé hlavě je,
Už je mi z toho zle.
Vyřeším jeden problém,objeví se nový dva,
A já nevim co řešit dřív už mám.

Řikal jsem si že nechci nikdy milovat,
Byla to lež,
Svědomí musím teď spytovat,
Chci vylézt na tu nejvyšší věž,
Volným pádem letět dolů,
Já chci milovat,ale nejde to,
Proč říkal jsem to u stáda volů,
Doufám že přejde to.

Za 16 let života řekl jsem snad 1000x Miluji,
Ani jednou to nebylo od srdce,
Teď sám na sebe žaluji,
Raději než někomu srdce,zlomím si ruce.

Nedokáži milovat,jsem bestie?
Když nedokáži cítít...
Chtěl bych být mrtvý...jako mumie.
Autor Kamen s.r.o., 05.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí