nešika

nešika

Anotace: to jsem prostě já

od rána až do večera,
jsem to ale nešika,
ale ani ta neděle,
není žádná výjimka.
Pořád někde něco kazím,
říkají mi kazisvět.
A lecčemu ač nechtěně
zkazím parádní rozkvět.
polouchám vaše stížnosti
a jsem celá nešťastná.
Ta vlastnost mě neopustí,
je snad na mně upjatá?
A tak vám to předem říkám,
abyste se nedivili.
Až vás třeba někdy potkám,
poznáte ty moje chyby
Autor neumětel, 05.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨trochu moc ses na sebe prisna ne?? chyby dela kazdy, poucis se kdyz uz nic :)

05.01.2007 21:55:00 | jajinka1007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí