Život

Život

Anotace: -

Život je ten nejvzácnější dar, musíme si jej všichni cenit! Proč si to z nás uvědomuje pouze pár, a ti další, proč se touží změnit? Všechna ta nenávist a pomluvy kolem, každý myslí jenom na sebe, není to jako dřív.. nikdo nerozmlouvá o odpuštění s bohem, ten nejkrásnější cit, jenž může člověk poznat, koluje v každém z nás, je to Láska! Proč ten kdo zrazuje je srab a nedokáže se do očí doznat, život je jedna velká loterie, nikdy nevíš co se může stát.. Za minutu, hodinu či den, můžeš klidně zemřít a nebude to sen! Važ si proto každého dne stráveného na této zemi a užívej si dokud můžeš! Na světě jsou i tací, kteří si libují v ubližování.. ale co proti nim zmůžeš? Připadá ti jako když hrách na zeď házíš, vždycky se najde ten, kdo ti bude škodit.. Nedopřeje ti nic, ale přesto si ho vážíš, k čemu potom je, že se za ruku necháš vodit! Naše bytí se už musí změnit, každý má právo na život a svobodu, ti šťastní co zakládají rodinu, věří v jedno.. na lásku a pohodu, v této době plné lží je důvěra už jen ztraceným slovem, však to znáš.. Normální je nevěra, kdejaký si jí užívá za každým rohem, všechny ty války a pustošení krajin, to nám vážně všechno projde? Říká se na každou svini těž jednou dojde! Život je jen trápení sem tam radost, neznám nikoho koho něco nežere, všude samá starost, když v životě ztratíš, toho jenž miluješ, pořád se pak trápíš, však čas už nikdy nevrátíš. Vše co jednou začne také jednou skončí, všechno je to na prd proto už se loučím..

Autor pitron, 08.02.2012
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí