Obraz

Obraz

Anotace: -

OBRAZ

Na stěně obraz – zvláštní tvář,
chybí úsměv – očí zář.

Duše skrytá,
bolest tichá.

Kde vzala se ona tíseň?
Proč v očích ženy žalu píseň?

Malíř jež ho maloval,
tyto pocity dívce daroval.

Kdo byl oním kreslířem?
Na černém koni rytířem?

Sám život malbu vytvořil - pointu ji dal,
onen obraz byl zrcadlem a smutek modelem mu stál.
Autor Samanta, 13.02.2012
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí