Na dvě klepnutí

Na dvě klepnutí

Anotace: ...

Na jedno klepnutí
se dveře neotevřou
na dvě zavolání
okenním tabulím vaz nezlomíš

možná jen poznáš
sílu ticha

.
.
.

Nad poledníkem v prostěradle
časový posun
mezi věrností
a žebráním s kloboukem
pro trochu citu
v instatním balení
s přidanými éčky
co zlomí oba
a pod polštářem jen špatný pocit
z udušení
a tma
s drápky mývala
dychtícím po pohlazení
když v roztomilosti
podlehne intimnosti černé

Na východní délce klid
dvou delfínů
kterým třetí nevadil
jen tak pro hru
a uklidnění napětí
umírajích korálů
pod těly sirén
zardusenými syfilisem

Na západě
v bouřkách
rodila se nová rána
z chapadel medůz
v jedových váčcích
umíralo pochopení
pro delfína
co neznal
rodinnou píseň
.
.
.

Na jedno klepnutí
se dveře neotevřou

a někdy je to dobře
Autor chroust17, 23.02.2012
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., Písnička..., hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný a přirozený tok.

27.02.2012 21:30:46 | Jana M.

Páni. Celkově, :"Páni!". Jsem vážně fascinována Tvojí tvorbou. Vlastně je to k vzteku, jelikož teď strávím spoustu času, než si všechno přečtu...o:)

26.02.2012 19:51:20 | Písnička...

udělal jsi mi radost.. a už seš v nějaký tý knize? :o)

23.02.2012 22:36:44 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí