Přestupný rok

Přestupný rok

Anotace: šestý ...

po letech sfoukávám svíčky
šeptám přání
potichu aby jej nikdo neslyšel
hodiny odbíjejí přestupný rok
šest svíček - šest let
to kalendář si na mě zasedl
či jen náhoda určila tohle výročí?

šest let mě
šest let od tebe
a z kopretin už odpadávaj listy
kapka vosku odpadla na dort
stejná ale uplně jiná na náhrobek
sním ?
spíš ?
jsem ?

odpadá únorový poslední den
zas na tisíc nocí
zmizí
a uzel na hedvábné stuze
ani při narozeninách to není lehké
šest úderů zvonu
a přání od tebe zase chybí
Autor black_and_red, 25.02.2012
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi..a to je moc fajn
a přání?
vždyť vítr ti je pošeptal
abys radsot měla z žití
a žila dál...

27.02.2012 08:51:23 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí