Výplod

Výplod

Anotace: ...

Všechno mě nenávidí
Proto já nenávidím všechno
Jaký je smysl života
Když to co žijeme nemůže být život
A když život není
Existuje smrt?

Jestli ani smrt není
Máme velký hovno
Jaká je radost života
Když se nemůžeme těšit na smrt
A co se pak změní?

Nikdo mě neuvidí
Zdechnout
Jaký je konec života
Když vás nikdo neuvidí chcípnout?

Kolik tu žije lidí
A myslí si, že život existuje
Jaká je pravděpodobnost existence života?

Všechno nenávidím
Nenávidí mě proto všechno?

Nenávidí?
Autor Greg Johnson, 26.02.2012
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: angellka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí