Slova

Slova

Anotace: ...

Slova
Co znamenají slova
Ve srovnání s větami
A co znamenají věty
Ve srovnání s dialogem
A co znamená dialog
Ve srovnání s dialogem, který nebere v potaz mou existenci?

Slova nikdy nejsou to
Co ničí duši
To musejí být slova
Která se nevysloví
Která se musí cítit
Vidět, ale nikdy slyšet
To musejí být slova
Která znamenají pravý opak
Mysli

Slova nezraňují
Zraňují chvíle beze slov
Kdy se už ani nic říct nedá
Jenom:
"A kurva."
Autor Greg Johnson, 26.02.2012
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: MishaX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Slova nezraňují
Zraňují chvíle beze slov"

...síla!

15.03.2012 18:50:22 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí