Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Jsem člověk bez názvu
Anonymní existence
Neexistující duch člověka
Nelidský přízrak podvědomí
Nevědomá soukromá katastrofa
Katastrofický scénář
Bez děje

Naděje
Je falešná jako občanský průkaz
Člověka, který nežije
A není ani mrtvý
Nemá smysl si dělat naděje
Jenom nás to zbytečně nasere
Až budeme čekat na smrt
Která stejně měla zpoždění
Už před narozením

Objednejte šlapky
Nebo mi strčte vodku do ruky
Nebo mě střelte do hlavy
Nebo mi prokuřte díru do břicha
Nebo najděte holku
Která bude tak blbá, že mě bude milovat
A až se budeme milovat
Přestřihněte nit života

Nesmím se do ní udělat
To dítě nebude nikdy žít
A nikdy neumře
Autor Greg Johnson, 27.02.2012
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí