Řeka poznání

Řeka poznání

Anotace: smutný,že??

Vstoupila jsem do řeky poznání
a přiznám se, že strach mi to trošičku nahání..
Nechávám kolem sebe proplouvat myšlenky druhých,
bez rozdílu - bohatých i chudých..
Píchne mě u srdíčka, když vidím jaká zlomyslnost v tomhle světě vládne,
nenávist, zlost, cítím jak má důvěra v lidi slábne.
Je mi smutno, když vidím, jak dokážou lidi být bezcitní.
Podráží své nejlepší kamarády pro nějaký zisk,
já jen udiveně koukám, ale pak řeknu si, že život je risk.
Ale neumím si představit, že bych takhle lidi zradila, abych jim ublížila..
Ne já nejsem zlá jako ostatní, proč poznala jsem tuhle řeku, je mi z toho hnusu jen do breku...
Autor Natalie Kolářová, 24.02.2005
Přečteno 966x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí