Křik

Křik

Anotace: na co je křik?

Když na mě někdo křičí
připadám si bezmocná
opatrně mlčím
ale nejsem nemocná

Chtěla bych se bránit
ale ty slova tolik zraňují
mohla bych se okolí stranit
smutek se samotou mi panují

Nač křik vůbec je?
ničemu nepomůže
akorát to zhoršuje
a ublížit může

Věci se dají řešit
jinak než křikem a zlobou
ale to by lidé museli věřit
a cítit za osobu druhou

Možná je to melancholie
možná stesk
možná jsem jen člověk co si stěžuje
člověk,kterého zasáhne křik jako blesk
Autor mattoni.uz.neni, 07.01.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí