Jako zavržený anděl

Jako zavržený anděl

Anotace: Zase po dlooouhé době další básnička ode mě. A opět poněkud depresivní.

Jako anděl, kterého vyvrhli z nebe... zavržený, bez cesty zpět...
marně přemýšlejíc nad tím, jak dál... křídel zbavený vězněný v strachu...
pár vět teskných vyrytých v prachu... a žádná naděje, dobro, spása...
prudský žal mu srdce drásá... a nic jej zdá se nezachrání...
zoufalství se marně brání... odříznutý od štěstí...
uvězněný v neštěstí... v spárů osamělosti držení...
s vědomím, že se nic nezmění.

Marně volám o záchranu... jen vyhlížím slunce k ránu...
na perutích beznaděje... někdo za tím vším se směje...
zaslepená osudu tíží... smutek se kvapně blíží...
chycená jak zlatá rybka... více ví jen božská matka...
a to ticho po pěšině... zmařeny jsou mé naděje...
co se mi to jenom děje?

Zmizelo světlo, falešná síla... neprobudí se již víra...
a kdo to nezná, jenom zírá... jak těžko někdy lidem bývá.
Jen pro pár tužeb silných... pro pár pocitů vlivných...
pro kočičí zlato štěstí... pro boží ránu pěstí...
Autor Tammy, 13.03.2012
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Petbab, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká. Ještě by si zasloužila pozornost.

13.03.2012 13:44:02 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí