Pro Petru

Pro Petru

Anotace: Úmrtí kamarádky v 15 bolí...

Pro Petru

 

Moc nám tady někdo chybí,

Kam se poděl ten tvůj smích,

Ten nejmilejší ze všech lidí,

Rozplynul se ve větvích.

 

Odešla jsi až moc náhle,

Kéž by to byl jen zlý sen,

Zůstalo jen ticho táhlé,

Hlas tvůj smrtí zahalen.

 

Kéž by ses nám mohla vrátit,

Marná tahle přání jsou,

Spolu s námi čas si krátit,

Pod nekonečnou oblohou.

 

Sbohem Petro, spinkej sladce,

Nikdy na tebe nezapomenem,

Životem jsi prošla hladce,

Teď odpočíváš pod náhrobním kamenem.

 

Autor Naylit, 14.03.2012
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí