Je mi

Je mi

Anotace: tak

Na Zemi je příliš těsno
v atmosféře její totéž
jsem za, rovněž proti, yes-no
víš všechno mé vůbec, co chceš?

rozpřahám křídla od těla
ať si vokouknu ze zhora
Zemi, kukadla zardělá
slzí, hleďte ho, netvora

vykutálenýho, jukne
docela cool, je ho škoda
snad přemíra hvězd mu vnukne
vrátit se.. hmm, samá voda

ke Proximě v Kentaurovi
vede ho ´já´ neomylně
jsem to já? - ano, odpoví
láska ke hvězdě, rozdílné

ode všech ostatních všude
kam oko dohlédne dále
nakonec k Zemi, dál rudé
setřáslé od vlah nedbale
Autor Petbab, 16.03.2012
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radhuza, ZILA78, Mišiačik, zaba.zuzla, Květka Š., Psavec, FadedLightBluePink
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

19.03.2012 17:22:39 | Mišiačik

Na Zemi je příliš těsno
v atmosféře její totéž
jsem za, rovněž proti, yes-no
víš všechno mé vůbec, co chceš?


...okamžitě mě zaujala. Zvláštní, silná. Díky za počtení.

17.03.2012 11:05:23 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí