Encomium

Encomium

Anotace: moriae

Encomium moriae žije
blahobytem zalyká se
dík bláznům král taky živ je
ač s depresí jako prase

nechá si korunu sundat
ať si na ni šašek sáhne
dokola špíglů rotunda
dosvědčí zvrat, král již táhne

ke všem čertům, a tak dále
scénář je nedopsán schválně
namísto textu smích stále
zní.. lájf audiovizuálně
Autor Petbab, 20.03.2012
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Psavec, Květka Š., zaba.zuzla, Radhuza, ZILA78, Trigorin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní báseň, ST.

21.03.2012 00:13:32 | Psavec

Slušné dílo. Tleskám.

20.03.2012 18:25:40 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí