Chytili do klece mrtvého člověka

Chytili do klece mrtvého člověka

Anotace: ...

Chytili do klece mrtvého člověka,
jelikož žít pro něj potíží bylo.
Srdce mu vytrhli, vrazili do oka,
vše, co ho zabít se donutilo.

Koukal tak na lásku - na štěstí plané,
ostatní při tanci srdce mu sežrali,
čekali cože se s nimi pak stane,
božích sil už se však nedočkali.

Mrtvý měl srdíčko polité jedem,
pod tíhou bolesti umíral sám,
ti, co ho chytili, chcípli před obědem,
jeden však druhého s radostí objímal.
Autor Aaliyan, 21.03.2012
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajímavostní..možná měl štěstí,že s ním všechny ty zvláštní věci dělali až po smrti..velice pěkný počin

21.03.2012 23:28:02 | poeta

Děkuji moc :-) No jo ... víš jak to je, přijde myšlenka ... a někdy je z toho hold něco takového :)

21.03.2012 23:29:47 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí