Konec

Konec

Anotace: psáno při depkách, snad to není největší hrůza.

Stojí uprostřed prázdnoty,
všude slyší hlasy.
Propadá se do temnoty,
kde jsou ty krásné časy?

Milovala ho hrozně moc,
ale on odešel.
Denně volala o pomoc,
nikdo jí však neslyšel.

A tak propadá se do temnoty své,
čas dál už nemůže jít.
Na šatech skvrny má rudé,
a konec všeho musí být.
Autor Little.Michelle, 21.03.2012
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Wlistinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí