S kyticou

S kyticou

Anotace: hviezd

S kyticou hviezd som sa za ňou nevybral
vysmiala by ma
s najnovším haluzným smartfónom si kráľ
žúrky, s ňou príma

interaktívne stráv promo eventy
keď fun, tak s nami
zaži, to čo si nezažil, láf plenty
v 3D prehrá mi

luxus naplno a high atmosféru
nespútaných snov
kto hľadá nájde online čiernu dieru
s fashion vitrínou..

S kyticou hviezd som sa však za ňou vybral
nerozumie jej
pod stretch-limo zahodím svoj svätý grál
od sĺz, viac-menej
Autor Petbab, 22.03.2012
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí