těžko říct

těžko říct

Anotace: težko myslet

Někde jsem slyšel.že když se v klusu
polapit snažíš nasranou husu
tak ona běží,křídly si mává
a možná umět to.tak nadává

není to snadné být celkem na dně
válet se v blátě v tomhletom státě
někdy se musí,ikdyž se hnusí
špinavou housku vzít do svojí pusy

nemyslet na nic,neřešit svědky
být trochu připraven na následky
na bolest břicha,rušení ticha
a na nos vztyčený jak žádá pýcha

na výkřik ze sna do tmy řvoucí
a krásnou vzpomínku dechberoucí
i na hrst zrní pro ty ptáky
a trochu loje na zobáky

někde jsem slyšel že labuť pláče
když rybník zamrzne musí se vláčet
na vody tekoucí plné racků
potom se nelekej když schytáš facku

nesměj se neplač,jenom stůj
ten trapný okamžik je jen tvůj
bolest se usadí tam vzadu na srdíčku
a když tvář vychladne....sfoukni svíčku


.............neptej se,kráčej tmou
s myšlenkou na tu jedinou...
Autor poeta, 26.03.2012
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

slovo za slovem si plyne... a myšlenka netlačí... :) ST

26.03.2012 22:01:47 | Radhuza

tak trochu jako ze zvláštního života

26.03.2012 21:31:38 | nepřihlášený komentátor

Krásně melodická.

26.03.2012 21:31:33 | zaba.zuzla

děkuji ve veselém taktu :o)

26.03.2012 21:35:09 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí