Naděje

Naděje

Anotace: Úleva přijde až po velkých rozhodnutích...

.
Na bělostný papír píši tento verš,
ztratila jsem srdce a Ty ho lásko chceš,
aspoň doufám v naději,
že mé dlaně se v Tvých zahřejí.

tu malou křehkou naději..

Jako píseň k Tobě letí tóny mojí lásky
a já bych se nechtěla ztratit ve dnech sázky,
kdy rozhodne se ten den osudný
a pak rozplynou se zase moje sny

a ztratí tu malou křehkou naději..
.
Autor Markéta.., 08.01.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kraasnaa...ma jmenovkyne...

:)
:)
:)

08.01.2007 14:29:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí