Očista

Očista

Anotace: Sbohem, miláčku

Za všechny ty lži, za celé to peklo
Za které jsem trpěla, až to se mnou seklo
Za každou noc, co probrečela jsem
Za každý den, co byl jenom snem
Za každou bolístku na duši i na těle
Za každý šrám teď píši zbaběle

Slova, co tě možná jednoho dne zabolí
Slova ostrá jako nůž, kulky vystřelené z pistolí
Slova po kterých si řekneš, že udělal jsi chybu
Slova ze kterých tě zamrzí, že nemáš zlatou rybu
Slova bolestivá pro mě.. víc než pro tebe
Slova se kterými svět se denně kolébe

Sbohem lásko má, čas vypršel nám nyní
Sbohem lásí, promiň, ale nejsem zrádkyní
Sbohem srdce, odpusť, už to nevydržím déle
Sbohem, patnáct měsíců, je to komplet celé
Sbohem, díky, že jsem byla aspoň na třetím místě
Sbohem světe můj, odcházím k očistě
Autor wigi.sama, 01.04.2012
Přečteno 646x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ufff to se těžko četlo. Smutné.

01.04.2012 20:30:28 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí