Hvězda Zeta

Hvězda Zeta

Anotace: Reticuli

Ona je ona
a já nejsem já
lex unisona
původů jha

bere mě od ní
(k souhvězdí Sítě)
květem broskvoní
rozkvetlé sytě

vonící deštěm
půlnočních kouzel
vláhou naleštěn
loučím se pouze

s panenkou Země
- fejsbuk na Zetě
bez ní, beze mne
v šedivém světě

prohledávám dál
´made in Earth´ taken
profil, jejž vkládal
někdo.. ex-všechen
Autor Petbab, 04.04.2012
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boscai, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po hvězdě Zeta
je asi veta:(.Pěkné.

05.04.2012 08:43:35 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí