Pocity srdce

Pocity srdce

Anotace: Jedna z těch smutnějších

Když skrývá se v srdci žal,
když je tu někdo, kdo ti lásku vzal,
nenech se odradit a zkus jít dál.
I když ten stín krade ti naději,
Nikdy víc nezmůžeš, když vzdáš to raději.
Nepusť ho ke klíčku srdce,
nedej mu šanci hrát,
společně podej mu ruce
a řekni: "Buď přítel a kamarád".
Nebuď můj kat,
co hlavu mi stíná
měj mé srdce rád,
když samo usíná.
Neber mi dech,
nech dál mě jít,
vyslyš můj vzdech,
a nech mě s LÁSKOU ŽÍT!
Autor WSmile, 05.04.2012
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Andreu Nach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně jsou skutečně té nejvyšší úrovně, co zde čtu. A tato je toho důkazem. ;)

24.07.2012 11:46:21 | Andreu Nach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí