Bílá rána

Bílá rána

Anotace: ..........

Bílá rána….

Jsou bílá rána, kdy k nám vchází ticho
- z promrzlé noci,
ty stíny očí
- snad jen měsíc ví to.

Když maluje se zlatá brána
a pluje mezi hvězdami ,
ten paprsek skel
- propouští ho z rána.
To jitro,
rozzáří se
- nad námi.

Tak utichá i noční bouře,
krajinou potůčků
- tenkých žil.
Jak paví chvost z barevného kouře
- já tady bloudím,
déšť mi cestu smyl.
Autor donifan, 15.04.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Jakule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice povedené

15.04.2012 23:17:06 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí