Očista tvé duše

Očista tvé duše

Anotace: ...bylo-je-a bude

Nevnímám slova,která z tvých úst plynou
jediné co cítím, že máš už dávno jinou
neptala jsem se, jestli jsem jediná
jediné co mě však zajímá
proč jsi byl zbabělec a neřekl nic
dřív než to začalo - cenila bych si tě víc.

Očistu duše hledáš ve svém nitru
zní to však suše, že chceš vyhrát další bitvu.
Barvitě si kreslíš svůj vnitřní svět
svědomí ale nejde umlčet.

Tisíce barev ti nepomůže víc
teď už vím, že - pro mě jsi nic
Autor noname142, 18.04.2012
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí