Poslední den

Poslední den

Anotace: čeká nás to všechny

Snad už ani den mi nezbývá více,
Odděluje mě a tebe od obzoru,
Uchop moje srdce, které již nemůže.
Zeptej se sama sebe, pokud není.

V určitém okamžiku už nebudu.
Zatím ještě nejsme nesmrtelní.
Musím tam jít a čekat na rozcestí.
Snad odněkud pak za mnou přijdeš.

Slzami poslední pohled kolem sebe.
Žádnou volnou cestu nevidím zpět.
Rád bych zavřel oči a vzal si tě.
Snad abych se tam nebál ve tmě.

S tebou bych chtěl být až do konce
Bojím se, že už nikdy nenajdu tě.
Nemám-li tě navždy, pak alespoň nyní.
Je pozdě na věčnou lásku přísahat.
Autor casla, 26.04.2012
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí