ústní voda

ústní voda

Anotace: pachová báseň.

Usni,
Řekli lidé vkusní
V kapsách s vodou ústní
A se svěžím dechem

Mechem
krokem kráčí
v lese paroháči
rozšiřují nozdry

v dáli pramen Odry
šumí, teče, osvěžuje
Co je?
Pluje po něm sláma z hnoje

narušená harmonie
skládka, hádka
čůrat v sedě či ve stoje?
nejen jako kamarádka

slyším kroky
soků v mechu
vložka je jen pro útěchu
střechu světa rozbořili
lesní víly
bez košil

krejčové je nedošili
není důvod proš by žil
Autor Krikloun, 26.04.2012
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí