Dojemný dojem

Dojemný dojem

Anotace: 3. báseň z 26.4.2012

Sbírka: Příchod na záchod

Řeší si nějaký vnitřní konflikt
knoflík místo oka
vedle cvoka žít
radost uložit do růžových peřin z růží.
Spánek zruším.

Není to nic proti mně
protivně
dojemně mám dojem
že stojem na hlavě to vyřeší
ač žrát chce svou duši.
Na uších klapky má.

Není mu pomoci
je tonoucí
a já si hraju na stéblo které píská.
On ze skaliska raději skočí
a smočí se v moči zlostné.
Dusno houstne.
Autor Jiřinka Mignonka, 27.04.2012
Přečteno 495x
Tipy 1
Poslední tipující: Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí